За сградата

Бутикова сграда на
метри от Витоша

Дом, който
отговаря на всички
изисквания за качество

Създадохме Altera Home с идеята да дадем на нейните жители един красив дом, с устойчиви материали, близо до планината. 

Интериорът на сградата е съчетание от естествени каменни настилки и съвременни декоративни решения за стените, които придават усещане за сигурност и уют.

Всеки един апартамент се издава на шпакловка и замазка, изградени кабели за интернет, кабелна телевизия, видеонаблюдение и контрол на достъпа,трасе за климатична система във всяка стая , водещо към покрива на сградата , с цел да се използва само едно общо тяло, изградено трасе за газово отопление.

Сградата разполага с богато и професионално аранжиран вътрешен двор с ограничен достъп , в който са съчетани настилки от естествени  материали, в синхрон със заобикалящата ни среда.

Наши партньори и подизпълнители в строежа са Джи ай Джи Прима ООД, с които работим от много години. Компанията е базирана в София и има три сертификата за качество.

Екипът е съставен от високо квалифицирани инженери, техници и строителни работници с повече от 20 години опит в изпълнението на строителни проекти от всякакъв вид: жилищни сгради, офис сгради, хотели, училища и други.

Важен партньор за нас е Maxxmart, снабдяващ ни с почти всички материали за сградата. Отличават се с професионализъм, по-добро обслужване и лоялни партньорски отношения.

Стремят да бъдат различни, предоставяйки ненадминато качество и богат асортимент от материали и инструменти.

Фирма Comfort е специализирана в производството на блиндирани интериорни и екстериорни врати с над 15 ГОДИНИ ОПИТ В тази сфера.

Вратите се характеризират с високото им качество на изработка, сигурността и отношението към техния дизайн.

За гаражните врати в сградата и автоматите на външните врати към двора, избрахме Hörmann. Компанията е водещ производител на конструктивни елементи, врати и каси в Европа.

От основаването й през 1935 г. са произведени и доставени по света над 20 милиона врати. Повече от 6 000 служители в 36 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия разработват и произвеждат врати, каси и задвижвания за приложение в частни и търговски имоти.

За прозорците избрахме троен стъклопакет 5-камерна дограма KÖMMERLING, поставена от оторизираната компания ЛУКСПЛАСТ. Високото качество на дограмата гарантира отлична топло и шумоизолация.

Марката KÖMMERLING е водеща в сферата на PVC плоскостите, които намират най-различни приложения. Компанията се отличава с всеобхватна продуктова палитра и високо качество.

Асансьорът в сградата е модел Thyssenkrupp Synergy 100. Кабината е изцяло иноксова и има капацитет 8 човека. Доказаните компоненти, висококачествената конструкция и материали правят Synergy 100 надеждно решение за превоз на пътници, което работи със скорост до 1.0 метър в секунда.

ThyssenKrupp е международна компания, която държи на иновативните решения и адекватното им прилагане. Стремят се да осигурят ефективен и висок транспортен капацитет, по-ефикасно използване на етажните площи, както и по-добра енергийна ефективност.

За изолация на сграда се доверихме на комплексна топлоизолационна система (ETICS) с EPS и XPS с марка Thrakon. Компанията предлага и доставя строителни продукти и системи с изключително високо качество, като по този начин добавя висока стойност в строителството.

THRAKON Group бързо развива експортната си дейност в над 20 страни по света и е един от най-надеждните производители в Югоизточна Европа на сухи строителни смеси, фасадни декоративни бои и мазилки, газобетон, лепила и други специални продукти.

Изградихме вентилацията и отоплението в сградата с помощта на Мега Електроникс. Компанията дава оптимални индивидуални решения и инженеринг за всеки обект сам по себе си и се стреми да предостави на клиентите си оптимални и ефективни решения за техните нужди.

Дългогодишният опит на екипа от сертифицирани специалисти позволява изграждането на всякакъв тип системи за отопление, климатизация , вентилация, въздухо-пречистване и контрол на въздушният обем в жилищни и обществени сгради.

За интериора и мебелите се доверихме на STOL България.

С повече от 25 години опит, STOL България е водещият вносител на оригинални Италиански мебели, осветление и аксесоари за Вашия дом, офис или хотел!

При STOL България ще намерите най-добрата селекция от мебели и Италиански производители.

STOL България ще Ви предложат компетентна и професионална консултация от екипа им от висококвалифицирани дизайнери, консултанти и архитекти.